URHEILUHIERONTA

 

Hieronta parantaa kudosten aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa ja lievittää tehokkaasti lihasten kipu- ja jännitystiloja, auttaa stressinlievityksessä ja toimii myös ennaltaehkäisevänä hoitona.

Hieronta sopii kaikenikäisille ja siitä on apua monenlaisiin vaivoihin.

Ennen hieronnan aloittamista asiakkaan kanssa keskustellaan lähtötilanne ja kartoitetaan mistä kiputilat johtuvat.

Urheiluhieronnassa on käytössä klassista hierontaa laajempi tekniikka- ja otekirjo. Erilaisten syy-seuraus-suhteiden selvittämiseen käytetään enemmän aikaa ja urheiluhieronta-asiakasta voidaan ohjeistaa myös omatoimisten kehonhuoltoliikkeiden tekemiseen.

Urheiluhieronnasta hyötyy niin kilpaurheilija kuin ihan jokainen meistä!

Muista aikaa varatessasi, että liikkeellä kannattaa olla mieluummin hieman aiemmin kuin liian myöhään. Varaa siis buusteri palautumiselle jo tänään, älä anna kireiden lihasten vaivata turhaan!

 

Hinnasto

 

Urheiluhieronta 45 min
54 €
VARAA AIKA

Urheiluhieronta 60 min
64 €
VARAA AIKA

Urheiluhieronta 90 min
84 €
VARAA AIKA

Lahjakortit ja sarjakortit myös mahdollisia

KYSY LISÄÄ

PURENTALIHAS HIERONTA

Särkeekö niskasi ja leukaperät niin, että hymysikin hyytyy? Silloin on paikallaan ammattitaitoinen purentalihas hoito! Ei se rauta hampaita purren nouse!

Purentalihasten hieronnalla saadaan lievitystä pään alueen särkyyn. Purentaongelmat, hampaiden narskuttelu ja muut suun jännitystilat voivat heijastua särkynä niskaan, hartioihin ja ohimoille. Pahimmillaan ne jopa laukaisevat migreenikohtauksia.

Purentalihasten hieronta lieventää lihasjännityksiä pään alueella. Hieronnan aikana käsitellään kasvojen alue sekä puremalihakset suun sisältä ja ulkoa sekä lisäksi pään, kaulan, rintakehän yläosa ja niska-hartiaseudun aluetta.

Hoidon aikana hoitaja käyttää hanskoja, kun hoidetaan suun sisältä. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli sinulla on kumiallergia!

Tule kokemaan tämä vapauttava hoitomuoto!

 

Hinnasto

 

Purentalihas hieronta 60 min
70 €
VARAA AIKA

HIERONNAN HYÖDYT

Yleisimmät hieronnalla hoidettavat vaivat:

  • erilaiset lihaskireydet, jäykkyydet
  • akuutit tai krooniset kivut lihaksissa
  • stressi, rentoutuminen, palautuminen
  • urheilijan lihashuolto
  • vammoista toipuminen nopeutuu oikein ajoitetulla hieronnalla
  • krooninen kipu, jossa syy voi olla muualla kuin lihaksistossa, mutta kipu aiheuttaa lihaskireyttä ja aineenvaihdunnan heikentymistä alueella

YHTEYSTIEDOT

 

Lähetä sähköpostia

040 1418833

Ruukintie 3
02330 Espoo