KUNTOUTTAVA HARJOITTELU

X °CRYO™ -TERAPIA PAIKALLINEN HUIPPUKYLMÄHOITO

Suomessa kehitetty ja valmistettu X °CRYO™ on suunniteltu käytettäväksi erityisesti ihon, nivelten ja lihasten paikallisissa huippukylmähoidoissa eri puolella kehoa. Se tuo Kryoterapian hyödyt kenen tahansa ulottuville missä tahansa, kunhan normaali pistorasia on saatavilla.

HYÖDYT

– Nopeuttaa lihasten palautumista

– Vähentää maitohappoa

– Lisää liikkuvuutta

– Soveltuu urheiluvammojen, selkä-, niska-, polvi-, ja olkapää-kipujen, nyrjähdysten ja muiden pehmeä kudosvaurioiden hoitoon.

X °CRYO:n toimintaperiaate perustuu jäähdytetyn ilman suureen virtausnopeuteen ja tilavuuteen. Tämä patentoitu menetelmä tarjoaa erittäin tehokkaan ja täysin turvallisen tavan terapeuttisen thermoshokin tuottamiseksi hoidetulle alueelle ilman paleltuman tai muiden sivuvaikutusten vaaraa.

Paikallinen hoito annetaan laiteeseen valmiiksi ohjelmoidulla protokollalla hoidettavalle alueelle 1-3 minuutin ajan kerralla.

Paikallisen hoidon ja manuaalisen käsittelyn yhteydessä yhdistetään X °CRYO:n käyttö kohdennettuun nivel tai lihas alueen hoitoon ja tarvittaessa tehostetaan kinesioteippauksella paranemis prosessia.

Hieronnan ja osteopatian yhteydessä tehtynä voidaan                    X °CRYO:n käyttö hyödyntää vieläkin tehokkaammin kehon kuntoutuksessa.

Hinnasto

 

Paikallinen hoito 5 – 10 min (ajanvaraus 15 min)
20€

Varaa aika

Paikallinen hoito ja manuaalinen käsittely 15 min
35€

Varaa aika

Hieronnan tai osteopatian yhteydessä
10€

 

YHTEYSTIEDOT

 

Lähetä sähköpostia

045-8494710

Ruukintie 3
02330 Espoo