YKSILÖVALMENNUS

Summit Fysion tarjoama yksilövalmennus huomio yksilölliset tavoitteesi sekä omat arjen haasteesi.

Yksilövalmennuksemme avulla:
– parannat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi
– kehität heikkouksiasi muun harjoittelun ohessa
– saavutat tavoitteesi järkevästi omat resurssisi huomioiden

Yksilövalmennus aloitetaan oman elämäntilanteen, resurssien sekä tavoitteiden kartoittamisella. Valmennussuunnitelma rakennetaan yhdessä Summit Fysion valmennustiimiä hyödyntäen ja sinulle valitaan aina tilanteeseesi parhaiten soveltuva valmentaja.

Oli tavoitteesi yleisen toimintakyvyn parantaminen, voimatasojen lisääminen, painon pudotus, hapenottokyvyn kehittäminen tai esimerkiksi marathonin juokseminen, verkostomme kautta löydämme sinulle parhaan asiantuntijan.

Valmennuksessa huomioimme sinut kokonaisvaltaisesti ja toimimme kanssasi yhteisellä matkalla terveytesi huipulle.

Anna meidän auttaa ja ota yhteyttä jo tänään.

 

Hinnasto

 

Yksilövalmennus, kerta
95€

Varaa aika

Yksilövalmennus, paketti
erikseen sovittava

Yksilövalmennus + osteopatia -paketti
erikseen sovittava

OTA YHTEYTTÄ

 

X °CRYO™ -TERAPIA PAIKALLINEN HUIPPUKYLMÄHOITO

Suomessa kehitetty ja valmistettu X °CRYO™ on suunniteltu käytettäväksi erityisesti ihon, nivelten ja lihasten paikallisissa huippukylmähoidoissa eri puolella kehoa. Se tuo Kryoterapian hyödyt kenen tahansa ulottuville missä tahansa, kunhan normaali pistorasia on saatavilla.

HYÖDYT

– Nopeuttaa lihasten palautumista

– Vähentää maitohappoa

– Lisää liikkuvuutta

– Soveltuu urheiluvammojen, selkä-, niska-, polvi-, ja olkapää-kipujen, nyrjähdysten ja muiden pehmeä kudosvaurioiden hoitoon.

X °CRYO:n toimintaperiaate perustuu jäähdytetyn ilman suureen virtausnopeuteen ja tilavuuteen. Tämä patentoitu menetelmä tarjoaa erittäin tehokkaan ja täysin turvallisen tavan terapeuttisen thermoshokin tuottamiseksi hoidetulle alueelle ilman paleltuman tai muiden sivuvaikutusten vaaraa.

Paikallinen hoito annetaan laiteeseen valmiiksi ohjelmoidulla protokollalla hoidettavalle alueelle 1-3 minuutin ajan kerralla.

Paikallisen hoidon ja manuaalisen käsittelyn yhteydessä yhdistetään X °CRYO:n käyttö kohdennettuun nivel tai lihas alueen hoitoon ja tarvittaessa tehostetaan kinesioteippauksella paranemis prosessia.

Hieronnan ja osteopatian yhteydessä tehtynä voidaan                    X °CRYO:n käyttö hyödyntää vieläkin tehokkaammin kehon kuntoutuksessa.

Hinnasto

 

Paikallinen hoito 5 – 10 min (ajanvaraus 15 min)
20€

Varaa aika

Paikallinen hoito ja manuaalinen käsittely 15 min
35€

Varaa aika

Hieronnan tai osteopatian yhteydessä
10€

 

OSTEOPAATTINEN KUNTOUTUS

Osteopaattinen hoito yhdistettynä liikuntaan ja erilaisiin harjoituksiin tuo paremmat tulokset oli sitten kyseessä vammasta kuntoutuminen, liikuntasuoritukset tai arjesta selviytyminen. Tämän vuoksi huomioimme aina yksilön harrastukset ja elämäntavat, jotta voimme taata jokaiselle parhaan mahdollisen hoidon sekä tukiharjoitteet.

Haluamme, että Sinä voit jatkaa harrastustasi läpi elämäsi mahdollisimman terveenä ja vahvana ellet jopa tehokkaammin. Jokaisella meistä on osaamista liikunnan ohjaamisesta ja valmentamisesta, joten pystymme tarjoamaan myös henkilökohtaista urheiluvalmennusta manuaalisten hoitojen lisäksi vaikkei tarvetta esimerkiksi kuntoutukseen enää olisi.

 

Hinnasto

 

Urheiluosteopatia
85 €
Varaa aika

Lahjakortit ja sarjakortit myös mahdollisia

KYSY LISÄÄ

 

YHTEYSTIEDOT

 

Lähetä sähköpostia

040 1418833

Ruukintie 3
02330 Espoo