OSTEOPATIA

Osteopatia on kaikille sopiva hoitomuoto, jossa keskitytään ihmiseen kokonaisvaltaisesti. Tämä manuaalinen hoitomuoto on turvallista ja yksilöllisesti räätälöityä olit sitten vauva tai seniori-ikäinen, toimistotyöntekijä tai urheilija. Osteopatia sopii myös leikkauksen jälkeiseksi hoidoksi, mutta on myös erinomainen hoitomuoto ennaltaehkäisevänä, lievittävänä tai parantavana hoitona.

Osteopatian tavoitteena on ohjata keho parantamaan itse itsensä. Hoidolla pyritään saamaan koko keho tasapainoisemmaksi ja tähän päästään lihasjännityksiä helpottamalla sekä niveleen liikkuvuutta lisäämällä. Myös vaikutukset hermostoon, verenkiertoon ja kudosten aineenvaihduntaan ovat suotuisat.

Oli vaivanasi sitten akuutti tai krooninen kipu, migreeni, liikkuvuusongelmat, jännitystilat, on osteopatia vastaus näihin ja moniin muihinkin ongelmiin. Osteopatian taustalla on fysiologian ja anatomian, kehitysbiologian ja muiden biolääketieteellisten tieteiden periaatteet.

Suomessa kaikki osteopaatit ovat Valviran hyväksymiä terveydenhuollon ammattilaisia.

 

Hinnasto

 

Osteopatia ensikäynti
80 €
VARAA AIKA

Osteopatia
75 €
VARAA AIKA

Osteopatia akuuttihoito (30 min aikavaraus)
60 € 
VARAA AIKA

Lasten osteopatia (45 min aikavaraus)

65 €

VARAA AIKA

Lahjakortit ja sarjakortit myös mahdollisia

KYSY LISÄÄ

URHEILU­OSTEOPATIA

Osteopaattinen hoito yhdistettynä liikuntaan ja erilaisiin harjoituksiin tuo paremmat tulokset oli sitten kyseessä vammasta kuntoutuminen, liikuntasuoritukset tai arjesta selviytyminen. Tämän vuoksi huomioimme aina yksilön harrastukset ja elämäntavat, jotta voimme taata jokaiselle parhaan mahdollisen hoidon sekä tukiharjoitteet.

Haluamme, että Sinä voit jatkaa harrastustasi läpi elämäsi mahdollisimman terveenä ja vahvana ellet jopa tehokkaammin. Jokaisella meistä on osaamista liikunnan ohjaamisesta ja valmentamisesta, joten pystymme tarjoamaan myös henkilökohtaista urheiluvalmennusta manuaalisten hoitojen lisäksi vaikkei tarvetta esimerkiksi kuntoutukseen enää olisi.

 

Hinnasto

 

Urheiluosteopatia
85 €
VARAA AIKA

Lahjakortit ja sarjakortit myös mahdollisia

KYSY LISÄÄ

OSTEOPATIA, ÄITI JA VAUVA YHDESSÄ

Äiti ja vauva elävät ensimmäiset kuukaudet hyvin tiiviisti yhdessä, joten parasta jos he voivat käydä myös ensimmäisten kuukausien aikana yhdessä hoidossa.

Hoito on hyvin kevyttä ja turvallista. Lapsen kehoon ei kohdisteta voimakasta painetta luovia tekniikoita. Lapsen keho on useasti hyvin herkkä ja valmis muutokselle, joten normaalitilaan palautuminen tapahtuu nopeasti. Myös äidin osalta tekniikat ovat aluksi hyvin kevyitä ja pehmeitä, jotta keho pystyy lähteä vapautuneemmin parantamaan itseään synnytyksen jälkeisestä tilasta.

 

Hinnasto

 

Osteopatia, äiti ja vauva yhdessä
95 €

VARAA AIKA

 

Äidin ja lapsen tultaessa ensimmäisen kerran vastaanotolle tehdään kattava haastattelu, jossa selvitetään millainen, oli äidin raskausaika, miten synnytys meni, miten lapsi syö ja nukkuu, onko ollut sairauksia tai onnettomuuksia. Tarkoituksena on siis selvittää mahdollisten oireiden syntysyy. Perustutkimukseen iästä riippuen kuuluu kehon tunnustelu ja havainnointi, refleksien testaaminen ja rangan asennon selvittäminen. Esimerkiksi lapsen pukemisen vaikeus ja kehon voimakas taakse taivuttaminen itkun yhteydessä voivat olla merkki ylimääräisistä jännitteistä, rankaan kohdistuvasta paineesta ja hermostollisesta ärsykkeestä. Äidillä olevia hoidettavia asioita voi olla lantion, selkärangan ja sisäelinten palautuminen optimaaliseen asentoon, virtsankarkailu, kivut, säryt ja uupumus, synnytyksen jälkeinen masennus.

 

OSTEOPATIAN HYÖDYT

Yleisimmät osteopatialla hoidettavat vaivat:

 • Lihas- ja nivelkivut sekä liikerajoitukset eri puolilla kehoa
 • Selkä-, lonkka-, polvi-, jalkaterä-, niskahartia-, olkapää-, kyynärpää-, rannekivut, rintakehän pistot
 • Hermopinteet ja välilevyvaivat
 • Issias, hiiriranne, tenniskyynärpää
 • Päänsärky, migreeni ja purentaongelmat
 • Stressi
 • Jännitys, ylivirittyneisyys ja väsymys
 • Ikääntyvän ihmisen kehon vaivat
 • Kivut, jäykkyydet, kulumat ja nivelrikkokipu, tasapainon heikkeneminen

 

  Osteopatiasta apua myös:

   

  • Vammojen hoitoon
  • Venähdykset, kaatumiset, rasitusvammat
  • Leikkausten jälkitilojen ja arpien hoitoon
  • Yliliikkuvan kehon tukemiseen
  • Toiminnallisiin vatsavaivoihin ja astmaan
  • Huimaukseen
  • Raskaus- ja äitiysaikaan
  • Vauvojen ja lasten vaivoihin

   

   YHTEYSTIEDOT

    

   Lähetä sähköpostia

   040 1418833

   Ruukintie 3
   02330 Espoo