SUORITU­S­KYVYN KARTOI­TUKSET

INBODY MITTAUS

KEHON­KOOSTUMUKSEN MITTAUS, INBODY 570 -LAITTEELLA

Kehonkoostumusanalyysi tehdään InBody 570-laitteella.

Kehonkoostumusanalyysi antaa yksityiskohtaista ja luotettavaa tietoa kehosi sisällöstä. Lihasmassa, rasvamassa, rasva-%, kehon nestetaspaino, lihastasapaino, viskeraalirasva jne.

Kehonkoostumusanalyysimme sisältää aina henkilökohtaisen palautteen, jotta ymmärrät mittaustulosten merkityksen.

 

Hinnasto

 

Mittaus ja palaute 20 min
38 €

WATT BIKE TESTI

HAPENOTTO­KYVYN MITTAUS, VO₂MAX

WATT BIKE TESTI VO2MAX

Selvitä maksimaalinen hapenottokykysi. Testissä saat selville maksimaalisen hapenkulutuksen (VO2max). Testin avulla saadaan myös määriteltyä sykerajat eri kestävyysalueille: peruskestävyys, vauhtikestävyys, maksimikestävyys.

 

Hinnasto

 

WattBike VO2MAX 30 min
95 €

TE3 MITTAUS

LIIKKUVUUDEN JA LIHAS­TASA­PAINON KARTOITUS, TE3

Lihastasapaino- ja liikkuvuusanalyysi kertoo sinulle helposti ja nopeasti omat mahdolliset rajoitteesi ja kehitysalueesi kehosi liikkuvuuden osalta.

Tämä tieto on tärkeää etenkin tehdessä raskaita tai suuria toistomääriä toiminnallisia liikkeitä. Tällöin lihasten ja liikkuvuuden tulee olla tasapainossa, jotta ei kuormiteta kehoa toispuoleisesti. Tämä altistaisi kehon suuremmalle riskille epätasapainoon ja mahdollisille loukkaantumisille.

Tasapainoinen ja hyvin liikkuva keho on edellytys turvalliselle liikunnalle.

Analyysissä hyödynnetään suomalaista innovatiivisuutta käyttäen TE3 Mobility-keppiä ja sen sovelluspohjaa, mikä kertoo datan helposti luettavassa muodossa.

Analyysi pitää sisällään 13 standardisoitua liikkuvuustestiä, mitkä kartoittavat kaikki kehon oleelliset liikkuvuuden osa-alueet. Testin jälkeen saat tietää kehosi mahdolliset puolierot ja opastavan palautteen jälkeen saat käytännön ohjeet, kuinka lähdet vahvistamaan näitä puolieroja.

HUOM! Ota oma puhelin mukaan analyysiin, niin saat tulokset suoraan itsellesikin.

 

Hinnasto

 

13 liikkeen mittaukset ja harjoitteet

Ensikäynti 60 min
69 €

Jatkokäynti 30 min
49 €

FIRSTBEAT ANALYYSI

STRESSIN JA KUORMITUS­TILAN SELVITYS, FIRSTBEAT-HYVINVOINTI­ANALYYSI

Firstbeat-hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottamaan kuntoasi.

 

Hinnasto

 

Mittaus ja palaute 3 vrk
175 €

YHTEYSTIEDOT

  Lähetä sähköpostia 040 1418833 Ruukintie 3 02330 Espoo